Despre noi

Firma S.C CON POL-RO SERV SRL a fost infiintata in anul 2014 si are ca domeniu de activitate lucrari de constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale. Serviciile noastre de mentenanta se adreseaza atat persoanelor fizice, asociatiilor de proprietari, persoanelor juridice dar si companiilor. Colaborarea cu o firma pentru mentenanta cladiri presupune identificarea nevoilor specifice ale acesteia si crearea unui pachet de servicii personalizate in functie de necesitatile cladirii ce urmeaza sa intre in intretinerea companiei noastre. Beneficiile sunt reprezentate de siguranta si linistea pe care incheierea unui parteneriat cu o firma pregatita in mentenanta cladiri cu personal specializat si echipamente moderne vi le poate oferi in situatiile de urgenta sau in cele ce privesc dezvoltarea companiei.

Prin incheierea unei colaborari cu firma noastra scapati de grija de a cauta de urgenta un electrician autorizat sau un instalator sanitar atunci cand aveti o defectiune sau o avarie la sediul dvs si aveti certitudinea ca in cel mai scurt timp posibil ne vom deplasa pentru a solutiona problema aparuta.

Experiența acumulată până acum ne face să fim siguri că ideea ta reprezintă urmatorul nostru proiect de succes.

Îți oferim o gamă variată de servicii în domeniul construcțiilor si renovărilor. Suntem pregătiți și echipați să venim în întampinarea nevoilor tale.

Ne adaptăm cerințelor dumneavoastră și oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru astfel de proiecte.Oferim soluții personalizate pentru orice tip de lucrare.

Fiecare lucrare pe care o ofertăm într-un mod corect și realist este realizată cu ajutorul echipelor noastre specializate, iar etapele de lucru sunt coordonate de către dirigintii de santier cu ample cunostințe în domeniul construcțiilor de orice tip.

Misiunea și viziunea societății noastre au la bază promptitudinea, corectitudinea și seriozitatea în onorarea proiectelor. Societatea noastră se adaptează nevoilor și posibilităților clienților, respectând termenele și bugetele stabilite.Obiectivul de baza al companiei noastre este de a oferii servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului

Lucrarile sunt realizate cu materialele clientilor sau cu materiale proprii, acizitionate de la furnizori traditionali precum : HILTI ; MAKITA ; ROMSTAL; STEELMET ; HERUS ; MAIRON ; MARBO ETC, care ne pun la dispozitie in timp util materiale diversificate de inalta calitate.

Acest fapt ne confera rapiditate si flexibilitate in realizarea lucrarilor, cu influente benefice asupra costurilor si preturilor practicate.

Alegerea materialelor corepunzatoare si certificate, cu un standard inalt de calitate precum si modul de instalare profesionala va redau garantia lucrului bine facut, si in acelasi timp, diminueaza in mod uimitor riscurile care ar putea surveni in urma unei defectiuni tehnice.

Oferim consultanta de specialitate clientilor nostri si impreuna gasim cele mai bune solutii, adaptate la solicitarile si bugetul acestora.

Din punct de vedere al resurselor umane, se urmareste formarea si pregatirea permanenta a personalului, firma considerand ca principalul capital al unei societati este reprezentat de oameni. Dispunem de personal calificat si bine instruit precum si dispecerat non -stop 24h pe zi,7 zile pe saptamana.

Asiguram urmatoarele servicii de mentenanta: – mentenanta instalatiilor electrice – mentenanta instalatiilor sanitare – amenajari interioare si exterioare – reparatii mobilier, usi, ferestre , montare sau inlocuire ferestre cu geam termopan etc

Printre clientii nostri cu care avem incheiate in prezent contracte de mentenanta in Bucuresti se numara Mega Image , Jumbo etc.

Putem asigura servicii de intretinere tehnica in Bucuresti si Ilfov pentru magazine, clinici, spitale, cabinete medicale, cladiri de birouri, sedii de firme, ambasade, gradinite, scoli, fundatii, institutii de stat, etc.