Servicii de mentenanta

Mentenanta generala reprezinta totalitatea activitatilor tehnice si organizatorice intreprinse cu scopul de a mentine sau de a restabili buna functionare a unei cladiri. Pentru a avea garantia ca valoarea cladirilor ramane neschimbata sau este pastrata cat mai bine, este nevoie ca acestea sa fie mentinuta asigurandu-se periodic servicii de revizuire, intretinere si reparatii.

Beneficiile indirecte sunt reprezentate de siguranta si linistea pe care incheierea unui parteneriat cu o firma pregatita din punct de vedere al personalului specializat si al echipamentelor vi le poate oferi in situatiile de urgenta sau in cele ce privesc dezvoltarea companiei.

Am reușit sa construim parteneriate de succes cu clienții noștri. De aceea continuam sa ne dezvoltăm și să acumulăm experiență indiferent de domeniul de activitate al clienților noștri.

Pentru a câștiga încrederea și respectul clienților noștri am investit în perfecționarea abilităților echipei noastre. În același timp am investit și în echipamentele pe care le folosim, acestea fiind ingredientele principale ale unui rezultat perfect.

Misiunea noastră este să oferim servicii excepționale (sigure, de calitate) care depășesc așteptările clienților noștri și răspund nevoilor administrative și funcționale ale acestora.

Asiguram servicii de mentenanta pe baza de contract:

  •  cu plata unui abonament lunar
  •  cu plata pentru fiecare interventie
previous arrow
next arrow
Slider

Ce beneficii obții prin contractarea unui abonament de mentenanță?

Costuri reduse privind repararea sistemelor termice și sanitare,

Utilizarea instalațiilor termice și sanitare într-un mod economic, adică eficiență maximă,

Funcționarea optimă și în permanență a sistemelor termice și sanitare,

Confort sporit și siguranța investiției, prin folosirea sistemelor termice și sanitare la parametri optimi, aferenți clădirii unde sunt montate,

Instalații conforme cu normele existente în vigoare,

Garanția calității – privind serviciile asigurate

Tehnicienii noștri sunt permanent instruiți și pregătiți pentru a îndeplini cele mai înalte standarde profesionale, tehnice și de securitate în muncă

Servicii profesionale de intretinere tehnica a instalatiilor electrice, sanitare si termice cu electricieni autorizati ANRE si instalatori sanitari profesionisti pentru:

MENTENANTA INSTALATII SANITARE

previous arrow
next arrow
Slider

MENTENANTA INSTALATII ELECTRICE

Un rol esențial în menținerea instalațiilor electrice în stare bună de funcționare îl reprezintă lucrărire de întreținere a acestora. Pentru a evita accidentele de muncă precum și eventualele accidente casnice, instalațiile electrice trebuie verificate cu rigurozitate. De asemenea menținerea echipamentelor și utilajelor în standarde înalte de performare se face cu ajutorul menținerii în stare bună de funcționare a tuturor părților componente a instalației electrice. Echipamentele defecte precum și fișele sau cablurile avariate reprezintă factori de risc major atât la căminul dumneavoastră precum și la locul de muncă. O mentenanță corespunzătoare contribuie la eliminarea pericolelor de la locul de muncă. Lipsa mentenanței sau mentenanță necorespunzătoare poate duce la avarii ale utilajelor, întreruperi accidentale cu energie, situații periculoase.

 

previous arrow
next arrow
Slider

Plexiglas

Sanatatea si Securitatea Muncii este foarte importanta pentru noi toti, motiv pentru care trebuie sa ne adaptam si sa ne protejam. Panourile de protectie din plexiglas transparent reduc riscul de contaminare cauzat de stranut sau tuse. Panourile din plexiglass sunt realizate din material rezistent – Plexiglas transparent de 3 mm sau 5 mm grosime. Grosimea panoului depinde si de dimensiunea acestuia. Aceste separatoare din plexiglas transparent pot fi montate foarte usor pe orice tip de casierie, tejghea, receptie , etc , sunt practice si foarte usor de montant iar in functie de solicitari pot avea diferite finisaje : picioare de sustinere, gaura pentru transfer documente, gauri pentru prindere mecanica, se poate opta ( variant recomandata) pentru lipirea panoului de plexiglass de blatul mesei prin banda dubla adeziva profesionala. Panourile transparentedin plexiglas se pot dezinfecta cu solutii puternice pe baza de alcool, fara a exista riscul de matuire.

previous arrow
next arrow
Slider

Panourile sunt ideale pentru:

Inchiriere generatoare electrice

SC CON POL RO SERV detine doua GRUPURI ELECTROGENE REMORCABILE MOTORIZARE DEUTZ PUTERE 52 KVA RESPECTIV 120 KVA si prin serviciile de transport rapide va garanteaza energie in timp util.

Slider

Oferim servicii de transport pentru generatoare fiind instalate deja pe remorci, facilitand astfel transportul, castigand timp si garantand montajul si punerea in functiune pentru client intr-un timp cat mai scurt.

Servicii de amenajari interioare si exterioare

Firma noastră execută servicii complete de amenajări interioare și exterioare, design, renovări și reparații, finisaje pentru apartamente, case, vile, spații comerciale, birouri, instalații electrice, termice și sanitare, precum și servicii de mentenanță.

previous arrow
next arrow
Slider